Larissa is de oprichtster en eigenaar van het videoproductiebedrijf Dress Your Brand.

Tijdens haar loopbaan in de evenementenbranche kwam zij veel in aanraking met reclame door middel van videomarketing. Met haar altijd kritische blik op video’s ontwikkelde Larissa een steeds grotere passie voor videografie en de creatieve weg die je hiermee in kan slaan. In 2015 besloot zij daarom om deze passie en creativiteit om te gaan zetten in creaties zoals zij ze ziet.

De gedachte achter de producties die Larissa maakt is altijd vanuit het idee “people don’t buy products, they buy stories”.

Door de enthousiaste, pro actieve, no-nonsense houding van Larissa zorgt zij voor een losse en gezellige sfeer tijdens de producties. Larissa is, volgens haar omgeving, een perfectionist tot op het bot. Samen met haar eindeloze geduld zorgt dit voor de mooiste shots.

Haar gevoel voor timing met de juiste muziek, organisatorische skills die tot uiting komen in de strakke planningen samen met haar “oog” voor de kleinste details zoals die ene kreukel in het overhemd, zorgen voor de video die jouw merk aankleed.

“Het is een fijne samenwerking met Larissa. Ze is erg spontaan en in de conceptfase denkt ze altijd actief mee en komt met goede out of the box ideeën. We zitten op dezelfde golflengte en ze is altijd helder in haar communicatie, wat heel fijn werkt.”

Fleur, Bataafsche Teeken Maatschappij

“De samenwerking met Larissa is heel fijn. Ze is snel, professioneel en een heel duidelijke visie van wat ze wil, wat de video echt ten goede komt. Mijn verwachting van de video was boven verwachting. Zo’n video helpt ons enorm om serieus genomen te worden voor grote sponsors.”

Thijs, Rocking up X-mas

“Topbedrijf! Ze denkt echt met je mee een levert super kwaliteit. Larissa is echt een vakvrouw met goede ideeën. Het fijnste is dat ze supersnel levert en erg flexibel is. Ik ben heel blij met de video’s. Ze stralen professionaliteit uit. Zelfs ik vind het niet erg om naar te kijken en ik ben nogal kritisch als het gaat om mijn video’s.”

VeroniqueJe Zaak Voor Elkaar

“De samenwerking met Dress Your Brand is voor mij samenwerken met een vlot, sociaal persoon met een no-nonsense aanpak. Ze heeft aan een paar woorden genoeg omdat ze weer waar ze het over heeft. Ook als er iets minder loopt, zit ze er direct bovenop om het te corrigeren.”

Ted, Easy Video Marketing