Before you share you thoughts with me,
let me share my thoughts first.

Zie je wel wat voor impact je hebt? Wat voor impact je maakt op de mensen om je heen, de klanten die je helpt en de volgers die je dagelijks inspireert en motiveert. Met de meest simpele dingen? 

Je hebt zo’n krachtige boodschap en die probeer je continu te verpakken in de juiste woorden, de mooiste foto’s en de beste teksten. 

Dit is je marketing masker. Je bent continu bezig met het verspreiden van je message. 
Je bent nog net niet aan het schreeuwen dat mensen het moeten horen. 

Jij doet wat je doet en help anderen omdat je dat hebt doorleeft. Dat is je kracht en tegelijkertijd je grootste valkuil. Daardoor kun je anderen zo goed helpen. Maar het omdat het je zó eigen is, zie je niet dat juist daar jouw kracht ligt. 

En dat is logisch. Want dit bén jij gewoon. Zo handel jij dag in dag uit. Zo communiceer jij iedere dag. Jij kent geen andere jij. Dus het is logisch dat je het zelf niet ziet. 

Maar wat als jij dit wél ziet? Wat als je niet zo hard hoeft te schreeuwen? 
Wat als jij op een hele natuurlijke en oprechte manier heel helder je boodschap kunt verspreiden en daardoor de juiste mensen raakt. De mensen die het moeten horen. De mensen waar je impact op wilt maken. 

Je hoeft er niet hard aan te trekken. Laat je boodschap horen aan de mensen die hem willen horen.
De rest overtuig je toch niet, en dat hoeft ook niet. Jij bent je grootste succes. Jij bent dé reden waarom je klanten je klanten zijn. 

Zorg ervoor dat die energy flow bij jou blijft en focus je op de mensen die je oprecht kunt helpen. 

Love, Larissa

INSTAGRAM

It’s been quite a ride. Maar nu deel ik iedere dag mijn verhaal, mijn reis en mijn ontwikkelingen en daar inspireer en motiveer ik mensen mee. Op mijn Instagram vind je bijna dagelijks veel inspiratie, motivatie en enthousiasme op het gebied van personal branding, mindset en video.

Leuk om je daar te connecten!

Thank you

Bedankt voor je bericht. Ik probeer je bericht binnen 24 uur te beantwoorden.

Thank you

Bedankt voor je inschrijving.
Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging via de mail.