Eigen gifjes maken | Bedrijfsvideo maken | Dress Your Brand | Larissa Kaashoek
Eigen gifjes maken | Bedrijfsvideo maken | Dress Your Brand | Larissa Kaashoek

Cursus Boost Your Brand

Maak je sales strategie persoonlijker door het inzetten van video en maak van je eerste contact sneller een klant.

Je wilt samenwerken met jouw ideale klant. Je krijgt veel klanten via Instagram stories, maar je moet iedere dag werken aan die consistente zichtbaarheid want je stories verdwijen na 24 uur. Als je daarna niks doet, is je zichtbaarheid weg. Maar je stories werken wel want je persoonlijkheid zit erin. Zou het niet fijn zijn om iets blijvends te hebben?

Je bent het gezicht achter je bedrijf.


Waarschijnlijk weet je ook dat video’s werken maar kom je gewoon niet verder. Je hebt waarschijnlijk geen tijd tussen alle werkzaamheden door, je ziet allerlei professionele video’s en dat is een investering die je nu niet kan maken maar als je zelf gaat filmen dan weet je niet wat je moet vertellen of hoe je het moet vertellen.

In de cursus Boost Your Brand ga ik je leren hoe je zelf krachtige video’s maakt en structureel kunt inzetten in je sales strategie. Met video’s versnel je het proces van de klantreis  en verhoog je de know, like & trust factor waardoor je meer ideale klanten aantrekt en waardoor je potentiële klant sneller JA zegt en je dus meer omzet draait.

Hoe fijn zou het zijn als jij:

We kopen verhalen en relaties

Ons koopgedrag is enorm veranderd de laatste jaren. We kopen niet meer alleen producten en diensten. We kopen verhalen en relaties. Door toenemende concurrentie en hoger bewustzijn kijken we als consument zoveel verder dan puur producten en diensten.

Je doelgroep kijkt naar je verhaal. Je energie. Wat je uitstraalt. It’s all in the way you move waardoor iemand met je meegaat.

Het resultaat van de Boost Your Brand cursus is dat jij video’s structureel in kunt zetten in je sales strategie om zo de know, like & trust factor te versnellen en daarmee het proces van de klantreis versnelt. Je krijgt meer ideale klanten omdat jouw klanten je horen, je zien, je voelen. Sluit dat aan bij hun manier van communiceren?

Ik kan heel goed video’s maken maar ik snap jullie heel goed. Ik ga je helpen met die blokkade om te filmen en het technische gedeelte. Ik geef je een volledig stappenplan die je helpt met iedere video die je wilt maken.

Na de Boost Your Brand cursus:

Video’s maken wordt net zo makkelijk als het maken van een Instagram post maar dan met een hogere engagement én meer conversie.

Deze online training is iets voor jou als jij:

  • Ondernemer bent
  • Het gezicht van je bedrijf bent of je bedrijf een gezicht heeft
  • Een product of dienst hebt waar je mensen mee helpt
  • E-mailmarketing gebruikt of daarmee aan de slag wilt
  • Gebruik maakt van Instagram
  • Instagram stories inzet als marketing tool
  • Weet dat video werkt en video in wilt zetten

 

Ik hoef je niet te overtuigen dat video werkt want dat weet je. Alleen mis jij een praktisch stappenplan om het echt te gaan uitvoeren.

Hi, ik ben Larissa

Ik maak al jaren high end video’s maar mijn klanten haal ik nu vooral binnen via persoonlijke video’s en ik ga jou leren hoe je dat ook kan doen.

Toen ik mijn eigen product ging promoten heb ik het enige ingezet waar ik echt goed in ben en dat is video. Ik heb het persoonlijk gemaakt. Ik heb een product (GIF Your Brand) waar nog niemand bekend mee was toen ik het lanceerde. Niemand wist dat je echt eigen gifjes kon maken en al helemaal niet op welke manier het je merk kan versterken. Ik moest mensen echt overtuigen. Binnen een half jaar had ik mijn eerste 2-daagse volledig uitverkocht. Nu krijg ik zelf vragen wanneer de volgende editie is en zitten de edities al vol voordat ik er überhaupt echt marketing voor gedaan heb. Dat alles heb ik gedaan via Instagram stories.

Maar naast stories is video voor veel meer kanalen inzetbaar. Ik ben steeds meer mensen gaan helpen met het zelf maken van video’s en die strategie werkt echt. Ik heb deze strategie gedigitaliseerd en die ga ik jou via de cursus leren. Ik leer je graag hoe jij een connectie maakt met je ideale klant zonder dat je er tegenop kijkt om video te maken.

De inhoud van de cursus ziet er als volgt uit:

Module 1: het script, de inhoud van de video

Hoe is een sterke video opgebouwd? Ik geef je een checklist zodat je bij iedere video direct weet wat je gaat maken. Je hebt een systeem om welke video dan ook te maken zodat je jezelf niet afvraagt wat je moet vertellen.

Module 2: ready?


Je hebt de basis van je video maar hoe breng je dit nu over op beeld? Ik geef je een stappenplan hoe je zelfverzekerd en overtuigend overkomt op beeld.

Module 3: set?


Ik geef je een toolset van technieken die je kunt gebruiken om het optimale resultaat uit je video te halen.

Module 4: film!


We lopen de bekendste blokkades door die iedereen heeft wanneer je begint met video’s maken en wat je daaraan kunt doen. Je krijgt een checklist met alles wat we in de vorige modules hebben besproken.

Module 5: editen


Editen is een stukje techniek maar vooral heel psychologisch, ik ga je laten zien waar je aan moet denken bij een edit en ik geef je tools die je nodig hebt om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken.

bonus: conversie verhogende video's

Een checklist met conversie verhogende ideeën. Hierin geef ik je tips in wat voor soort video’s je op welke kanalen in kunt zetten.

De pilot editie van de cursus is gestart in augustus. 

De herlancering van de aangescherpte cursus is in oktober. 

Dit ervaren zij door het structureel inzetten van video

Veelgestelde vragen

Ik zeg altijd: heb je geen tijd of is het geen prioriteit? Je bent waarschijnlijk iedere dag zichtbaar op je stories en die verdwijnen na 24 uur. Je bent dus iedere dag aan het werken om zichtbaar te zijn. Tel die tijd maar eens bij elkaar op!

Het levert je in the end veel meer op als je iets doet wat blijvend is. Als je 1 goede video maakt kun je deze continu inzetten. En als je 1 middag besteedt aan het maken van die video en het levert je aan het einde van de maand € 1.500,- extra omzet op. Is het je tijd dan waard?

Ja, je krijgt direct toegang tot alle modules!
Je houdt 1 jaar lang toegang tot de cursus.

Nee, de cursus is niet in groepsverband. Je kunt alles op je eigen tempo volgen en wanneer jij dat wilt.

In de cursus leer ik je hoe je krachtige video’s kunt maken om toe te passen in je sales strategie. Ik leer je een sterke basis die je toe kunt passen op iedere video die je wilt maken!

Nee. Je pikt er waarschijnlijk wel dingen uit die je ook in je stories toe gaat passen. Maar deze cursus is echt gebaseerd op het maken van video’s om je sales strategie te versterken.