GIF YOUR BRAND

Maak al je communicatiekanalen persoonlijk met eigen gifjes.
Val op en maak van je volgers sneller een klant.

Wil jij opvallen
en jezelf onderscheiden?

 

 

Persoonlijkheid is tegenwoord alles. Als zelfstandig ondernemer ben JIJ je merk. Eigen gifjes is iets unieks wat bijna niemand heeft en je krijgt een veel beter beeld van iemand. 

Je stopt waarschijnlijk ook super veel tijd in je nieuwsbrieven, salespagina’s, Instagram etc. In Instagram zit je persoonlijkheid. Je overtuiging, je energie, je manier van communiceren. En dat werkt! 

Hoe fijn zou het zijn als jij die persoonlijkheid op een hele simpele manier ook toe kunt voegen aan je nieuwsbrieven, website, stories, e-mails et cetera om zo veel makkelijker een connectie te krijgen met je potentiele klant? 

Hoe fijn zou het zijn als jij

De persoonlijkheid die je op Instagram laat zien overal kunt laten terug komen zoals je nieuwsbrief, website e.d.?

Op de meest simpele manier je conversie en klik ratio kunt verhogen?


Veel mail contact hebt en je klant ook hier echt een connectie met jou voelt?


Je potentiële klant sneller op die koop button klikt op je website?


Je volger of bezoeker heel simpel super enthousiast kunt maken voor je nieuwsbrief en in je funnel komt?

Eigen gifjes maken | Bedrijfsvideo maken | Dress Your Brand | Larissa Kaashoek

Twee van de belangrijkste emoties die jouw potentiële klanten dienen te voelen voordat ze overgaan tot aankoop is verbinding en vertrouwen.

 

Tineke Zwart zegt het volgende: 

“Eigen gifjes is iets unieks wat nog bijna niemand heeft. Je doelgroep ervaart sneller een verbinding met jou en ik voel me als volger ook een soort van “gezien” als mensen gifjes hebben. Alsof ze me echt aankijken. Maar ik voel ook: die ondernemer doet haar best voor mij als volger! Ik heb ze nu onder elke mail staan en krijg veel meer reacties op mijn mails.”

Het gaat mij niet perse om het hebben van eigen gifjes. Het gaat om het vertalen van jouw persoonlijkheid zodat je op de meest laagdrempelige manier jouw persoonlijkheid kunt laten terug komen in je hele sales strategie.

Van volger naar lead naar klant. 

Suzanne Beukema, Sharona Bolander, Tineke Zwart, Arank van der Voorden, Anne Fermont en vele anderen gingen je voor

Sharona Bolander zegt:

“Eigen gifjes geven je communicatie een persoonlijke tint. De gifjes zijn een mooie aanvulling in authentieke en persoonlijke marketing. Vooral wanneer je veel doet met geschreven woord. Larissa denkt echt creatief mee welke gifjes handig zijn voor jouw bedrijf, stelt je op je gemak, bedenkt op welke manieren je de gifjes in kunt zetten en is tijdens de sessie ook echt een coach met fijne instructies.”

Suzanne Beukema

Sharona Bolander

Tineke Zwart

Aranka vd Voorden

Anne Fermont


GIF Your Brand is iets voor jou als jij

》Op wilt vallen met je nieuwsbrieven, je website, je stories en meer

》Onderscheidend wilt zijn en eruit wilt springen

》Niet gelooft in pusherige sales en verkoop trucjes

》Weet dat jouw persoonlijkheid je onderscheidend vermogen is

》Je klik ratio en conversie in je funnel en salespage wilt verhogen

》Veel contact hebt via mail en ook hier je klant een vertrouwt gevoel wil geven

Op een simpelere manier kun je je persoonlijkheid 
niet terug laten komen in je complete sales strategie.

Instagram raakt bijna verzadigd zou ik willen zeggen. Je moet tegenwoordig keihard werken om volgers op te bouwen, bovenaan te komen en te zorgen dat je stories bekeken worden. Maar Instagram werkt wel als een malle omdat het super persoonlijk is en je er veel emotie en waarde in kunt delen. En steeds meer ondernemers gaan de waarde zien van e-mail marketing. 

Ik ben voorstander van video en stop die dan ook veel in m’n funnel. Maar niet iedereen klikt op de video of is in de gelegenheid om de video te kijken. Maar dat is nou net die persoonlijke touch die jij eraan gegevent hebt, hetgeen wat zo goed werkt! 

Toen heb ik GIF Your Brand bedacht. Eigen, persoonlijke gifjes toevoegen aan AL je communicatie kanalen om toch die persoonlijkheid door te voeren waardoor je opvalt, mega onderscheidend bent.


Dit is wat je krijgt bij jouw pakket:

 

15 min. strategie call. In deze call vertel ik je alles wat je moet weten over de editie, zoals: welke gifjes kunnen we maken, waar moet ja aan denken en waar ga ik je bij helpen? Na deze call heb je veel input en inspiratie voor welke gifjes je kunt maken en hoe je ze in kunt zetten. 

 

Tijdslot van 1 uur tijdens de editie. 1 uur volle focus op het creëren van jouw unieke gifjes. Je hebt niet alleen een cameravrouw, maar ook direct een coach en styliste. Ik let overal op en denk continu met je mee. Samen zorgen we ervoor dat echt jouw persoonlijkheid terug te zien en je niet “gewoon wat gifjes hebt”. 

 

》Ready to GIF, Giphy account. We zorgen ervoor dat jouw gifjes in Instagram verschijnen door een Giphy account aan te maken voor je en de juiste zoekwoorden in te vullen zodat je direct van start kunt. Je hebt er zelf helemaal geen omkijken naar en krijgt een seintje zodra ze in Instagram staan. 

 

》Online video training. Je krijgt toegang tot een online video training met korte, heldere video’s om optimaal resultaat uit je gifjes te halen. Ik laat je zien waar je allemaal in kunt zetten en per platform (e-mail, nieuwsbrief, salespages, instagram etc) laat ik je zien hoe je dit kunt doen. Dit geeft inspiratie én je hoeft zelf niet uit te zoeken hoe je iets moet instellen. 

 

》Lifetime online support. Het kan zijn dat je vragen hebt over je gifjes of het gebruik hiervan. Iets waar jij heel lang naar kunt zoeken, is voor ons waarschijnlijk 5 minuten werk. Mail ons en we helpen je (doordeweeks) binnen 24 uur!

Wat is je investering?


Pakket inclusief 5 gifjes á € 349,- 
Pakket inclusief 7 gifjes á € 399,-
Pakket inclusief 10 gifjes á € 479,- 

– Bij ieder pakket ontvang je 2 gifjes uit het pakket naar keuze extra met je logo (dit is voor je e-mail, dat staat net wat professioneler) 
– Je krijgt altijd álle previews (ja, ook als het er 45 zijn) en daar kun je zelf een keuze uit maken


Tijdens de GIF Your Brand edities houden we ons volledig aan de richtlijnen van het RIVM omtrent COVID-19. 

De deelnemers wisselen elkaar af. Je bent dus nooit met elkaar in één ruimte. 

De ruimte is groot genoeg om meer dan 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. 

  • 0,00 €

What They Say:

“Ik krijg er zoveel reacties op! Het is voor mij echt een teken van next level ondernemen en mezelf als merk uitdragen. Larissa is een echte professional die precies weet waar ze het over heeft. Wat ik ook fijn vind is dat ze steeds met ideeën komt en alles ook voor doet, zodat de opnames nog soepeler gaan. Ik kom zeker nog een keer terug bij Larissa en beveel haar nu al bij iedereen aan die alles uit haar personal brand wil halen!”

Suzanne Beukema – Feminin Leadership Academy

Larissa stelt je op je gemak, ondersteunt en regisseert op een ontspannen manier waardoor je, hoe onbekend ook, zelfverzekerd voor de camera staat. Larissa laat je goed voelen. Ook al heeft zij dit al 100 x gedaan, het zal haar niet vermoeien. Als je persoonlijk geholpen wilt worden, moet je bij Larissa zijn. Ze heeft snel door wat bij jou en jouw bedrijf past en dat ga je terug zien in het inzetten van de gifjes! 

Mascha Lange – Bij Mascha

“Een sterke personal brand is één van de redenen waardoor het momenteel heel goed gaat met mijn bedrijf. Gifjes zijn een perfecte manier om die personal branding nog meer te versterken. Ik was echt verbaasd hoe enorm goed er op mijn gifjes gereageerd werd. Larissa heeft veel verstand van wat wel en niet werkt, waardoor ik uiteindelijk de perfecte set gifjes heb om mijn brand nog meer te versterken.” 

Claimy Anthonisse – The Souk Department

GIF Your Brand door de ogen van een deelneemster

FAQ

Ja, ja, ja! Als jij een personal brand hebt is het 100% iets voor jou. Persoonlijke gifjes zijn niet gewoon gifjes. Het is het doorvoeren van je personal brand en potentiele klanten een connectie met jou laten opbouwen op basis van je persoonlijkheid.

Daarvoor heb ik de strategiecall in het leven griepen. Ik help je met het bedenken én creëren van gifjes. Je hebt niet alleen een cameravrouw, je hebt ook direct een coach.

Dat is geen probleem! Mocht je naar aanleiding van ons telefoontje meer gifjes willen, krijg je een upgrade naar het pakket dat je graag wilt hebben. Hetzelfde geldt voor de dag zelf. Mocht je toch meer gifjes willen, krijg je gewoon een upgrade. 

Je hebt altijd de mogelijkheid om je pakket te upgraden! Je krijgt alle previews opgestuurd en mocht je aan de hand daarvan toch meer gifjes willen, dan kan dat altijd!

Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst. Dat betekent dat je als eerste op de hoogte wordt gesteld zodra de nieuwe datum bekend is. Deze wordt altijd bekend gemaakt in de week van de huidige editie.

Eigen gifjes maken | Bedrijfsvideo maken | Dress Your Brand | Larissa Kaashoek

gif your brand

Schrijf je in voor de wachtlijst en je bent de eerste die het hoort zodra de nieuwe datum bekend is!