VAN JE FAN SNELLER EEN KLANT MAKEN?

Met gepersonaliseerde gifjes bouw je zonder moeite een online connectie en verdubbel je je engagement!

Het beslissingsproces om een product of dienst aan te schaffen wordt meer dan ooit tevoren gemaakt op basis van emotie. Mensen willen een verbinding kopen. Een connectie voelen.

Persoonlijke gifjes inzetten is één van de makkelijkste manier om een online connectie op te bouwen en een vertrouwensband te creëren met je ideale klant.

Voor (potentiële) klanten die bijvoorbeeld ingeschreven staan op je nieuwsbrief, met jou communiceren via e-mail, je digitale weggever downloaden et cetera is de kans groot dat ze nog niet kennis gemaakt hebben met jou als persoon. Hetgeen jouw merk, onder andere,
onderscheidend maakt.

Je laat je jouw ideale klant kennis maken met jouw persoonlijkheid. Als ik bijvoorbeeld een vrolijke, positieve en enthousiaste vrouw zie (zoals Claimy hieronder) dan resoneer ik daarmee en denk ik:
 “Ja, zij is leuk! Met haar wil ik samenwerken!”

Met GIF Your Brand geef jij je merk een gezicht en laat je jouw ideale klanten op een laagdrempelige manier kennismaken met een stukje persoonlijkheid van jouw merk.

Door de gifjes die Larissa heeft gemaakt kan ik mijn uitingen op een leuke manier herkenbaar maken voor onze volgers. Niet alleen vind ik de speelse uiting ervan leuk, maar ze geven mijn story's ook echt meer kracht. De aanpak van Larissa is heel fijn, zo stelt ze je op je gemak en geeft ook goede tips om te zorgen dat je snel het resultaat hebt wat je voor ogen had.
gifjes maken
CINDY, SURPRISEAT
Larissa maakt het heel persoonlijk. Hierdoor zijn we op ideeën gekomen waar ik zelf echt niet op gekomen zou zijn en dit heeft me geholpen mijn bedrijf letterlijk een gezicht te geven. Normaal sta ik liever op de achtergrond maar door Larissa haar hulp heeft mijn bedrijf nu, op een laagdrempelige manier, een gezicht! Ik krijg super toffe reacties van mensen omtrent de innovatieve manier van het gebruik maken van Instagram als fysiotherapie praktijk.
ROY, FORTIOR FYSIOTHERAPIE
Een goede personal branding strategie is één van de redenen waardoor het momenteel heel goed gaat met mijn bedrijf. Gifjes zijn een perfecte manier om die personal branding nog meer te versterken. Het voegt interactie toe, bewegend beeld pakt altijd langer de aandacht en het heeft een soort fun factor. Ik had verwacht dat mensen het leuk zouden vinden, maar ik was echt verbaasd hoe enorm goed er op mijn gifjes gereageerd werd. Ik kreeg mega veel reacties, juist omdat het momenteel nog zo uniek is. Het opnemen was ook echt leuk en Larissa heeft veel verstand van wat wel en niet werkt, waardoor ik uiteindelijk de perfecte set gifjes heb om mijn brand nog meer te versterken. 
CLAIMY, THE SOUK DEPARTMENT

Kies je eigen
pakket

PAKKET 5 GIFS 

 • 5 persoonlijke gifjes
 • 1 gifje naar keuze incl. logo
 • 1 gifje naar keuze incl. tekst 
 • Eén uur opnametijd incl. tijd voor spontane ideeën (want die zijn er altijd!) 
 • Stappenplan giphy.com

€ 225,- 
excl. btw

PAKKET 7 GIFS 

 • 7 persoonlijke gifjes
 • 2 gifjes naar keuze incl. logo
 • 2 gifjes naar keuze incl. tekst
 • Eén uur opnametijd incl. tijd voor spontane ideeën (want die zijn er altijd!) 
 • Stappenplan giphy.com

€ 295,-
excl. btw

PAKKET 10 GIFS 

 • 10 persoonlijke gifjes
 • 2 gifjes naar keuze incl. logo
 • 3 gifjes naar keuze incl. tekst
 • Eén uur opnametijd tijd  incl. voor spontane ideeën (want die zijn er altijd!) 
 • Stappenplan giphy.com

€ 395,- 
excl. btw

Wil jij ook je eigen gifjes? 
Vul onderstaand formulier in en binnen 24 uur ontvang je jouw bevestiging!

Claim jouw plek

Donderdag 23 juli

09:00 uur 

10:00 uur

11:00 uur

12:00 uur

13:00 uur

14:00 uur

15:00 uur

Vrijdag 24 juli

09:00 uur

10:00 uur

11:00 uur

12:00 uur

13:00 uur

14:00 uur

15:00 uur

eigen gifjes maken

De opnames voor de gifjes vond ik erg leuk. Ik had verwacht dat het ongemakkelijk zou zijn, maar dat was het absoluut niet. Larissa had goede ideeën, duidelijke instructies en daardoor ging het super soepel. De reacties op mijn nieuwe e-mail handtekening zijn laaiend enthousiast. Mensen die me nog niet kennen vinden het leuk om alvast een bewegende versie van mij te zien. Dat geeft al een heel vertrouwd gevoel!

Veel gestelde vragen

Zeker! Juist als je denkt dat het misschien niks voor jou is, onderscheid jij je op deze manier in de markt. 
We ontvangen veel verschillende soorten bedrijven, zoals: business coach, tekstschrijver, fysiotherapeut, kledingmerk, personal trainer, spreker, vlogger et cetera. 
Twijfel je nog? Stuur even een mailtje naar Larissa@dressyourbrand.nl en dan kijken we er samen even naar!

Daar help ik je bij! Ik kijk met je mee naar jouw bedrijf en online marketing en adviseer je in het soort gifjes jij kunt maken. Twijfel je of gifjes iets voor jou zijn? Stuur even een mailtje, dan kijken we even mee. 

Dat is geen probleem! Mocht je naar aanleiding van ons telefoontje meer gifjes willen, krijg je een upgrade naar het pakket dat je graag wilt hebben. Hetzelfde geldt voor de dag zelf. Mocht je toch meer gifjes willen, krijg je gewoon een upgrade. 

In het pakket dat je hebt gekozen zitten 5, 7 of 10 gifjes. Kun je naar aanleiding van de previews niet kiezen en wil je er net eentje meer dan in jouw pakket zit? Voor ieder extra gifje (buiten het pakket) betaal je € 45,-

Iedere maand is er een GIF Your Brand editie. Houd de website in de gaten of stuur een mailtje naar Larissa@dressyourbrand.nl en wordt als een van de eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe editie.

Je kunt ook een eigen editie organiseren! Hoe? Check dat bij de volgende vraag.

Is Rotterdam voor jou een heel eind uit de hoek? Heb jij een eigen ruimte? Heb jij nog meer mensen in jouw netwerk die graag persoonlijke gifjes willen? Dan kunnen we bij jou een GIF Your Brand editie organiseren en ontvang jij commissie! Hoe? Stuur een mailtje naar Larissa@dressyourbrand.nl voor meer informatie.