Eigen gifjes maken | Bedrijfsvideo maken | Dress Your Brand | Larissa Kaashoek

Ben jij een vrouwelijke ondernemer met een grote missie?

Wil jij de wereld mooier maken door anderen te helpen en door zelf volledig in je kracht te staan? Heb je al een website? Ben je al actief op Instagram? Maar ontbreekt er nog een stukje om next level te gaan? Ik help je met het maken van een krachtige about video waarmee je jouw ripple effect nog vele malen groter maakt.

Dress Your Brand is a unique way of merging the layers of your brand, your story and your personality through video. Empower yourself and your brand with your personal gift.

Ik maak van jou een high end about video zodat jij vanuit je persoonlijkheid een ijzersterke basis neerzet en hiermee meer ideale klanten aantrekt.

Hoe zou het zijn als jij:

 • Meer klanten aantrekt die echt bij jou passen
 • Meer met klanten werkt waar je energie van krijgt ipv dat het energie kost
 • Eén ijzersterke video hebt waarin klanten direct zien wie jij bent en weten wat ze aan je hebben
 • Nog veel meer uit jezelf en je bedrijf kunt halen dan er nu uit komt
 • Vanuit persoonlijkheid heel puur kunt vertellen wat jouw toegevoegde waarde is
 • Met je hele zijn jouw ideale klant kunt overtuigen dat waarom wat jij doet, belangrijk is voor diegene

passsie & drive

Je weet precies wie je bent, wat je doet en waarom je doet wat je doet. Als je nu op een verjaardagsfeestje zou staan en een onbekend iemand vraagt aan je wat je doet dan heb jij je praatje klaar. Je weet precies wat je gaat zeggen. Je hoeft er niet eens meer over na te denken. Je vertelt het gewoon op de automatische piloot.

Maar achter dat verhaal, achter die marketing uitingen, achter dat gezicht op Instagram zit nog een veel diepere laag vol passie & drive. Een laag die veel mensen niet zien en die jij zelf ook bijna nooit ziet. Maar die er wel voor zorgt dat jouw business is wat het is en dat je iedere dag doet wat je energie geeft.

Jouw bedrijf gecombineerd met jouw weg en jouw persoonlijkheid is de reden waarom jij doet wat je doet. Dit is alles wie jij bent. Als mensen daar niet op aan gaan… is het waarschijnlijk niet je ideale klant en kost het je meer energie dan het je oplevert. We gaan echt die diepere laag naar boven halen. Wat maakt jou jou en wat is de combinatie met waarom je doet wat je doet wat jouw bedrijf zo sterk en uniek maakt.

Een high end brand video is wat voor jou als jij:

 • Genoeg omzet draait maar meer ideale klanten wilt aantrekken
 • Weet wie je bent en wat je doet
 • Staat voor wie je bent en gelooft dat dat jouw kracht is
 • Met passie & drive je bedrijf hebt opgezet
 • Weet dat er nog veel meer in zit dan er nu uit komt
 • Een ijzersterke about pagina wilt hebben
 • Weet dat jouw toevoeging aan de wereld belangrijk is

 

Ik haal die verdiepende laag in jezelf en je business omhoog waardoor jij nog meer power ziet in jezelf, meer ideale klanten aantrekt en meer energie krijgt van hetgeen je doet ipv dat het energie kost. Dat doe ik door een high end brand video van je te maken. Maar wat je krijgt is veel meer dan een video.

It’s in the way you move waardoor mensen met je meegaan. Ik creëer pure verhalen en ik laat iemand anders stralen. Dat is gewoon magisch!

Dit is wat een high end brand video voor hen heeft gedaan:

HIGH END ABOUT VIDEO'S

About monique

Monique zorgt voor lichamelijke transformaties. Door haar eigen verhaal voelt haar doelgroep zich begrepen, vertrouwt en geloven ze dat Monique degene is die hen kan helpen.

About als

Je kunt mensen vragen om te doneren of mensen zelf laten bepalen dat ze willen doneren. Met deze video heb je het gevoel alsof je er middenin zit, ook al ken je de ziekte niet of nauwelijks.

About Sophie

Sophie is Branding & Identity specialist en in deze video laten we zien wat haar drijft en hoe zij een sterke branding ziet. 

Ik focus me nu op high end brand video’s voor ambitieuze, vrouwelijke ondernemers. Maar de afgelopen jaren heb ik behoorlijk wat video’s gemaakt voor uiteenlopende branches en bedrijven. Ik heb bedrijven een podium mogen geen door video’s te maken voor theatervoorstellingen, autodealers, badkamerspecialisten, marketingbureaus, voetbalevenementen, goede doelen, de NS en nog veel meer. Een aantal van deze video’s vind je terug op mijn YouTube kanaal.

Thank you

Bedankt voor je inschrijving.
Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging via de mail.