ABOUT VIDEO

Vergroot je impact en trek moeiteloos meer klanten aan die bij je passen

1 sterke video zegt meer dan een miljoen woorden. Het helpt je om van je volgers veel sneller en moeitelozer klanten te maken. 

Je wilt impact maken. Je hebt een boodschap om met de wereld te delen. Je hebt het druk. Je agenda zit bomvol. Maar er ontbreekt nog een stukje om next level te gaan.

Met een About video gaan we helemaal terug naar de kern van wie jij bent om op die manier veel meer mensen in aanraking te brengen met jou boodschap en te laten zien wie jij bent. 

Hierdoor vergroot je jouw impact en heb je filtersysteem waarmee je veel meer ideale klanten aantrekt. 

Jij mag nog veel meer zien dat wat jij zo normaal vind, juist is wat je zo bijzonder maakt. Want dáár ligt jouw kracht en dat is de reden dat jouw klanten je klanten zijn.

Hoe zou het zijn als jij:

 • Moeiteloos meer klanten aantrekt die echt bij jou passen
 • Meer met klanten werkt waar je energie van krijgt ipv dat het energie kost
 • Eén ijzersterke video hebt waarin klanten direct zien wie jij écht bent
 • Nog veel meer uit jezelf en je bedrijf haalt dan er nu uit komt
 • Vanuit persoonlijkheid heel puur kunt laten zien wat jouw toegevoegde waarde is
 • Met je hele zijn jouw ideale klant kunt overtuigen dat waarom wat jij doet, belangrijk is voor diegene
 • De energy flow dicht bij je blijft en je kunt focussen op de mensen die je oprecht kunt helpen

Ben jij aan het schreeuwen?

Je weet precies wie je bent, wat je doet en waarom je doet wat je doet. Je hebt een super krachtige boodschap en die probeert je continu te verpakken in juiste woorden, de mooiste foto’s en beste teksten. Dit noem ik je marketing masker. Je bent continu bezig met het verspreiden van je message. Je bent nog net niet aan het schreeuwen dat anderen het moeten horen.

Maar achter dat marketing master zit nog een veel diepere laag vol passie & drive. Een laag die veel mensen niet zien en die jij zelf ook bijna nooit ziet. Maar die er wel voor zorgt dat jouw business is wat het is en dat je iedere dag doet wat je energie geeft.

Jij doet wat je doet en helpt anderen omdat jij dat hebt doorleeft. Dat is je kracht en tegelijkertijd je grootste valkuil. Daardoor kun jij anderen zo goed helpen. Maar omdat het zó eigen is, zie je niet dat daar juist jouw kracht ligt. En dat is logisch, want dit is alles wie jij bent. Jij kent geen andere jij. Zo handel jij dag in, dag uit. Zo communiceer jij iedere minuut. Jij kent geen andere jij. 

Wat als jij dit wel ziet? Wat als je niet zo hard hoeft te schreeuwen? Wat als jij op een hele natuurlijke en oprechte manier moeiteloos je boodschap kunt verspreiden en daardoor de juiste mensen raakt? 

De about video is wat voor jou als jij:

 • Weet wie je bent en wat je doet 
 • Een boodschap hebt die je wilt verspreiden
 • Staat voor wie je bent en gelooft dat dat jouw kracht is 
 • Een filtersysteem wilt om klanten aan te trekken die echt bij je passen
 • Een transformatie teweeg wilt brengen bij je ideale klant
 • Weet dat jouw toevoeging aan de wereld belangrijk is
 • Weet dat er nog veel meer in zit dan er nu uit komt 

Je weet alleen niet hoe je daarbij komt, en daar ga ik je bij helpen!

About Monique

Monique zorgt voor lichamelijke transformaties. Door haar eigen verhaal voelt haar doelgroep zich begrepen, vertrouwt en geloven ze dat Monique degene is die hen kan helpen.

About Sophie

Sophie is Branding & Identity specialist. 
Door haar ideale klant te laten zien wat haar drijft en haar overtuiging is, herkennen zij zich in haar en willen ze dat ook.

About Blooming Stories

Blooming Stories brengt branding & mindset samen. In deze video laten we hun ideale klant zélf ervaren dat het één eigenlijk niet zonder het ander kan en het altijd samen komt.

Jouw about video

€ 1950,-
WHAT'S IN IT:

》Zoomcall o.b.v. 45 minuten waarin ik je kan leren kennen zodat ik weet wat jouw verhaal is 

》Globaal plan van aanpak zodat jij je kunt voorbereiden op het verhaal en de sfeershots 

》Volledige draaidag waarin we jouw verhaal vastleggen en sfeerbeelden opnemen

》Je krijgt niet alleen een cameravrouw. Je krijgt er ook een coach en styliste bij!

》Je krijgt de video aangeleverd in 16:9 formaat, horizontaal, zodat je hem direct in kunt zetten op je website, in je e-mail marketing campagne en je social media

》Je krijgt een versie met én zonder ondertiteling

》Exclusief eventuele reis- (in een straal van 25 km rondom Rotterdam) en parkeerkosten

Met deze vrouwen heb ik al mogen samenwerken

Wauw! Mijn boodschap komt nu zoveel meer binnen. Het is zo professioneel en duidelijk. Video is zo ongelooflijk belangrijk voor je conversie. Als ik aan mijn klanten vraag “wat gaf de doorslag om met mij te werken?” dan krijg ik altijd terug: “je energie”. Ik trek nu veel sneller en makkelijker m’n ideale klant aan. Want als ze ‘aan’ gaan op mijn energie, dan ga ik vrijwel altijd ook aan op hun energie. Video is tegenwoordig echt cruciaal om moeiteloos te ondernemen en meer impact te maken.

Tineke Zwart – Business Coach

Larissa heeft zoveel professionaliteit in haar diep ingezoomde niche. Ze brengt met een mooi, authenthiek interview jouw why naar boven, zonder script. Hierdoor komt het verhaal uit je hart waardoor je het ook zo over brengt en impact heeft op jezelf.
Door mijn about video ben ik me nog veel bewuster geworden van welke impact ik heb en wat de noodzaak is van het onderwerp werkgeluk. Het gaat veel verder dan werk alleen. 

Sofie – Build Your Happiness

Dichterbij je klanten kom je niet. Ik heb mezelf nog nooit zo krachtig gezien als toen ik mezelf terug zag op beeld. Ik zag in mijn ogen iets heel anders dan ik dacht dat ik zou zien. Ik ben iemand die super makkelijk praat totdat Larissa bij mij precies op het goede plekje prikte en ik in één keer dacht: “oh shit”. Ik dacht dat ik mijn foto’s zou zien. Die blije neplach zag ik niet, want die was er niet. Dit is puur en oprecht en dit is waar mensen op aanhaken. 

Sophie – Studio Sophie Hospes

Ik kreeg mega kippenvel toen ik de video zag, het raakte mij enorm! De video heeft mij inzicht gegeven in de kracht van onze boodschap en dat is super belangrijk. Larissa slaagt er als geen ander in om iemand zich op haar gemak te laten voelen voor een camera. Haar manier van vragen stellen is heel prettig en zorgt voor een mooie zelfreflectie. Ik denk dat ze iedere purpose-driven ondernemer bij het vertalen van gevoel naar beeld. 

Iris Kolthoff – Blooming Stories

Na de video merkte ik enorm verschil in mijn conversie. Ik kreeg heel veel intake gesprekken en van daaruit veel nieuwe klanten. Door mezelf zo op video te zien voelde ik ook écht dat ik er mag zijn en dit straal ik waarschijnlijk ook uit. Larissa maakte van mijn verhaal een beeld wat zo kloppend was. De zachtheid van het verhaal en de kracht van de boodschap. En ze heeft het zo goed om mij kunnen laten draaien door de rust die ze uitstraal. 

Monique – MOOI Personal Training

Wat Larissa doet met video is veel breder dan het filmen en editen. Ze vertaalt het verhaal van de boodschap, denkt mee in het proces en doet er alles aan om tot een magische video te komen. Larissa haar creativiteit en de manier van in mogelijkheden denken maakt dat ze veel breder denkt dan beeld alleen.

Lola – Administration with Lola

Ik focus me nu op high end brand video’s voor ambitieuze, vrouwelijke ondernemers. Maar de afgelopen jaren heb ik behoorlijk wat video’s gemaakt voor uiteenlopende branches en bedrijven. Ik heb bedrijven een podium mogen geen door video’s te maken voor theatervoorstellingen, autodealers, badkamerspecialisten, marketingbureaus, voetbalevenementen, goede doelen, de NS en nog veel meer. Een aantal van deze video’s vind je terug op mijn YouTube kanaal.

Thank you

Bedankt voor je inschrijving.
Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging via de mail.